Opinie

9,1
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,1
Komfort
8,9
Lokalizacja obiektu
8,9
Udogodnienia
8,8
Personel
9,4
Stosunek jakości do ceny
9,3

Opinie

    Beata
    pl

    Ocena

    8,8
    22 maja 2018
    firany okienne zbyt przejrzyste, brak dużego lustra w pokoju
    duża przestrzeń, wygodne łóżko, cicha okolica
    pl

    Ocena

    10
    16 maja 2018
    W skali 1-5 pobyt oceniam na 5. Wszystko ok. W moim odczuciu dobry stosunek jakości do ceny. Serdecznie polecam.
    DOROTA
    pl

    Ocena

    9,6
    15 maja 2018

    Super miejsce z super lokalizacją

    1. Nieduży ogród z tyłu domu z wygodnymi fotelami, do tego poduszki i koce, spory wybór książek, 2. Czystość
    Aleksandra
    pl

    Ocena

    8,8
    12 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl

    Ocena

    9,2
    12 maja 2018

    Polecam - blisko centrum w super cenie :)

    Monika
    pl

    Ocena

    6,7
    10 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Katarzyna Jesiotr
    pl

    Ocena

    7,9
    6 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aleksandra
    pl

    Ocena

    7,9
    26 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Maciej
    pl

    Ocena

    8,8
    25 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Przemyslaw
    pl

    Ocena

    9,2
    24 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    pl

    Ocena

    7,9
    22 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marta
    pl

    Ocena

    7,5
    14 kwietnia 2018

    Bardzo udany pobyt.

    Przestronne mieszkanie - spokojnie dla 5 osób. Klimatyczna mała kamienica.
    Tomasz
    de

    Ocena

    7,1
    8 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Patryk
    pl

    Ocena

    9,6
    6 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ejjej
    pl

    Ocena

    9,2
    5 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Barbara
    gb

    Ocena

    9,6
    18 maja 2018

    I will recommend this place to my friends

    Nothing, everything was really OK
    Silence during night, shops and restaurants close, easy access to tourist attractions, very good value for this price
    ronald
    us

    Ocena

    10
    15 maja 2018

    Not far from tram stop it was a quiet location and the receptionist was vary nice

    Nothing to complain about
    The back yard was really peaceful and private with tables and chairs
    kim
    gb

    Ocena

    10
    4 maja 2018

    Fantastic, apartment was exceptional, staff very helpful and friendly, Poland is a place to visit.

    From the moment we arrived to check-in and collect keys the staff were exceptional. Very helpful, polite. The apartment was beyond our expectations. Well done staff at The Apartamenty Nockny Krackow
    Waldemar
    gb

    Ocena

    5,0
    23 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    at

    Ocena

    8,3
    22 kwietnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii