Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

9,1 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
9,2
Komfort
8,9
Lokalizacja obiektu
8,9
Udogodnienia
8,9
Personel
9,4
Stosunek jakości do ceny
9,3
Opinie
    pl
    7,5
    15 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Kinga
    pl
    7,9
    15 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Mateusz
    pl
    10
    15 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Monika
    pl
    7,5
    14 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Danuta
    pl
    10
    9 stycznia 2018
    Bardzo mile spędzony czas polecam
    Krystyna
    pl
    10
    3 stycznia 2018
    Było fantastycznie.
    Apartament bardzo czysty,sypialnia fantastyczna, łóżko bardzo wygodne. Polecam ! Będąc ponownie w Krakowie na pewno odwiedzę Apartamenty Nocny Kraków. Godne polecenia!
    Katarzyna
    pl
    7,9
    3 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Małgorzata
    be
    9,2
    31 grudnia 2017
    super lokalizacja i bardzo mila obsluga . Polecam serdecznie
    Jan Zbigniew
    pl
    10
    20 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena
    pl
    10
    19 grudnia 2017
    Polecam!!!
    pl
    7,5
    18 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    kasia Hapon
    pl
    9,6
    18 grudnia 2017
    Polecam z całego serca
    Brak zestawów kąpielowych, korek od wanny nieszczelny
    Bardzo dobry kontakt z właścicielami obiektu, wielka przestrzeń, duży telewizor. Dobrze wyposażony aneks kuchenny, z opiekaczem, kuchenką oraz piekarnikiem. Jest bardzo czysto, niedaleko do przystanku tramwajowego, do sklepu spozywczego bardzo niedaleko. Apartament urządzony ze smakiem i gustem, nie ma problemu z ogrzewaniem.
    pl
    10
    17 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    10
    14 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Pracująca w Krakowie
    pl
    7,5
    10 grudnia 2017
    Przytulnie i cicho, świetna lokalizacja
    Cicho, spokojnie, blisko do Centrum. Łóżko bardzo wygodne
    Karolina
    pl
    9,2
    2 grudnia 2017
    Wygodnie, aktywnie, relaksująco - warto było!
    Zdecydowanie nie podobał mi się mój ZA KRÓTKI urlop 🙂
    Bardzo sympatyczne Panie. Rewelacyjna, klimatyczna okolica. Obiekt przygotowany dla każdego: ogródek, balkonik-palarnia,książki,gry dla dzieci. Polecam w 100%!
    Maria Podbilska
    pl
    9,6
    26 listopada 2017
    W łazience był Junkers który był dosyć głośny nocą.
    Przepiękny wystrój, dużo przestrzeni i świetna lokalizacja.
    Piotr
    pl
    7,9
    23 listopada 2017
    czysto
    Igor
    pl
    9,2
    21 listopada 2017
    Apartament wymaga lekkiego odświeżenia. Kuchnia mogłaby mieć lepsze wyposażenie. Głośny piec w łazience. Mało miejsca, żeby zaparkować samochód. Poza tym wszystko ok.
    Bardzo miła i uczynna obsługa. Uprzedziliśmy, że przyjedziemy późno w nocy. Nie było żadnego problemu, dostaliśmy wcześniej PIN do domofonu. Świetna lokalizacja, 20 minut spacerem na Rynek. Dobry stosunek jakości do ceny.
    pl
    10
    21 listopada 2017
    Polecam!
    Duży przestronny pokój z aneksem kuchennym, czysciutko w pokoju. Do dyspozycji ręczniki, suszarka do włosów, kawa, herbata- saszetki na jeden raz dla dwóch osób. Bardzo blisko Wisły i Wawelu. Polecam
Ładowanie opinii
Zamknij